divendres, 28 de febrer del 2020

Lavennder



Autor: Giacomo Bevilacqua.
Editorial: Panini Comics. (2018).

Gwen i Aaron són una parella de joves que han tingut la sort de rebre el premi d'un viatge molt especial. Estaran uns dies en una illa deserta, gaudint de la natura salvatge, i en total llibertat per conèixer tots els racons de la seva costa i de l'interior selvàtic. Tot sembla idíl·lic, però les coses no són de vegades el que semblen. L'estada a l'illa es convertirà en un difícil repte per als dos joves.
Bevilacqua és un jove dibuixant italià que a més de realitzar il·lustracions, també és autor i actor teatral. A Lavennder ens ofereix una mostra del domini de la figura humana, i una magnífica tècnica per donar llum i ombres als cossos. La descripció de l'entorn i la natura està molt ben resolt.
Els meus col·laboradors i jo hem coincidit en comentar que el còmic avança com una locomotora fins a la pàgina 120, on la història pren un altre camí que per a nosaltres resulta, com a poc, una mica decebedor. És una opinió personal, però coincident. De totes maneres, és una bona narració que no perd mai l'interès i resulta àgil i dinàmica. Un bon còmic, amb tensió i sorpreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada