diumenge, 28 d’agost del 2016

Rojo como la nieve


Autor: Christian De Metter
Editorial Ponent Mon. 2015

Una obra seriosa, plena de sentiments, conflictes emocionals, passió i dolor. El títol ja fa referència clara a la sang que tenyeix de vermell la neu. Estem davant d’un western crepuscular on ni els bons són tan bons ni els dolents són tan dolents. Tots els personatges conformen un ampli ventall de grisos i sempre es mouen per raons i instints que moltes vegades els superen. 
Fa sis anys de la mort del seu marit i de la desaparició de la seva filla Abby pocs mesos després. Ara, la noticia d’un judici en un poble proper al seu, torna a obrir les ferides del passat i mou a la vídua  MacKinley a tornar a  emprendre la recerca de la nena i a trobar la veritat del que realment va passar. L’acusat d’un segrest, un tal Buck MacFly, sembla conèixer on és Abby, però les coses no són el que semblen i tot està per resoldre. A la darrera pàgina de l’obra coneixerem un detall que ens donarà una altra visió de tot aquest compendi de gèneres que és aquest western ple de realitat, violència, intriga i amargor.
 Christian De Metter, dibuixant francès, va guanyar el Premi del Públic al Festival d'Angoulême l'any 2005 per la seva obra "Le Sang des Valentines"   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada