diumenge, 6 de març del 2016

Castilla Drive


Autor: Anthony Pastor
Ediciones la Cúpula. 2012.


Interessant còmic amb essència de novel·la negra amb personatges que viuen tancats en un poble perdut de la mà de Déu en Amèrica del nord, Trituro, on mai neva, però que a l'hivern on succeeixen els fets narrats, ho farà. La protagonista és Sally Salinger  que agafa l'activitat d'investigadora, ja que el seu marit detectiu no se sap on para, està en terme desconegut.  La desesperança i l'apatia poden fer acte de presència en els personatges, però busquen la felicitat en el dia a dia. Una partida de bitlles el dissabte a la nit pot sevir per al retrobament i trencar els mals rotllos.


No s'hi sembla, però podria haver-hi un regust del film Fargo en aquesta població on transcorren vides amb situacions de malenconia i absurditat. On hi ha persones amb vides trencades que tenen misteris per descobrir.

Captivadora novel·la gràfica negra on hi apareixen característiques pròpies d'aquest gènere amb un dibuix que funciona per explicar el guió. Amb una magnífica creació de personatges.

Posteriorment, Ediciones la Cupúla ha publicat dues obres del mateix autor i protagonitzades per Sally Sallinger, Caramelos atómicos Caso para dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada