dimecres, 24 de novembre del 2021

Nosaltres, després



Autora: Sílvia Soler.
Editorial: Univers. (2021).

Un llibre molt ben escrit, i dic això perquè malgrat que a la història hi ha un moment que personalment em costa de creure, passa a segon terme per la seducció literària que l'autora imprimeix a les seves paraules. De totes maneres, el llibre parla del pas del temps, de les relacions personals, dels secrets, de l'amor i el desamor, i sobretot de l'amistat. Els protagonistes són quatre joves, dos homes i dues dones, que enceten les seves vides professionals i personals com a persones independents. Estan plens d'expectatives, somnis, anhels, desitjos. El pas del temps també els omplirà d'alguna decepció, frustració i desencant. L'acció està ambientada en la ciutat de Barcelona actual.
Resulta fàcil identificar-se en algun moment amb alguna situació dels personatges i pensar què vam fer nosaltres davant d'alguns moments inevitables en la difícil tasca de créixer.
L'escriptura de la Sílvia Soler és molt àgil, treballa molt els detalls i les situacions ambientals, i té un punt cinematogràfic que et fa viure molt endins de les escenes vitals.
L'autora és llicenciada en Ciències de la Informació, i ha col·laborat com a guionista i escriptora per a TV3, Catalunya Ràdio, i el diari Ara. Ha escrit algunes obres de narrativa i de divulgació, però la seva aportació majoritària són les novel·les, en porta més de quinze obres amb les quals ha guanyat diferents premis i han estat traduïdes a altres llengües.
Una bona lectura sobre el valor de l'amistat i les ferides que es produeixen amb el pas del temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada