dimarts, 8 de juny del 2021

Ramones

 



Autora: Soledad Romero. Dibuixos: Joe Padilla.
Editorial: Reservoir Kids. Penguin Random House. (2017).

Aquest llibre il·lustrat forma part d'una curta col·lecció que ens fa un recull sintètic de les dades d'algunes icones de la música pop. Gingebre em va comentar que ja n'ha vist altres llibres dels Queen, Metallica, Janis Joplin i  Depeche Mode. Són trenta pàgines amb la informació necessària per conèixer una mica les formacions musicals i el seu entorn, el naixement de la banda, els seus integrants, els seus primers concerts, el perquè del seu nom, la consolidació i èxits. A més, al final del llibre trobem un codi QR que ens dirigeix a la xarxa per poder escoltar la música de la formació. 
Les il·lustracions són molt acolorides i vives, i les caricatures dels artistes tenen molta força. 
L'únic dubte que tinc és a qui estan dirigides aquestes publicacions, la diferenciació de Reservoir Books amb el segell Kids, faria pensar que l'objectiu són els més joves, i em pregunto si una banda com Ramones té el mateix pes específic que per a nosaltres. Només és un pregunta que em faig.
Un petit llibre d'una banda mítica del punk que resulta divertit i fresc com ells mateixos.

1 comentari:

  1. I si precisament han fet l'edició amb el segell kids amb la intenció de fer arribar als més joves el talent d'aquestes bandes mítiques i de culte que malauradament són desconegudes pel nostre jovent?

    ResponElimina