dimecres, 10 d’abril del 2024

T'estimo

 




Text: Hélène Delforge. Dibuixos: Quentin Gréban.
Editorial: Simbol editors. (2020).

"Estimar. Una manera de ser, un cop de sort, una sorpresa, un sentiment, una sensació, una emoció. L'amor es viu, l'amor es diu, l'amor s'explica, l'amor es comparteix, l'amor comença, l'amor s'acaba... a vegades. Però no sempre. Hi ha tantes maneres de dir t'estimo com gent que estima".
Aquest és el text de la contraportada d'aquesta elegant obra que mostra trenta-una precioses imatges a tota pàgina que són acompanyades per un breu text i un dibuix al peu de pàgina.
L'obra enquadernada de forma exquisida i amb unes mides grans (34 x 28 cm) és un bon objecte de regal per una ocasió especial. Les il·lustracions del dibuixant belga Quentin Gréban són una meravella. Aquest jove autor ja ha realitzat més de vint-i-cinc llibres, la gran part infantils, 
Hélène Delforge és una periodista, mestra i escriptora belga que malgrat ser molt jove ha escrit una trentena de llibres infantils traduïts a més de deu llengües. Va guanyar el Premi Saint-Exupéry per la seva obra "Les contes de l'alfabet".
Tots dos artistes ja han col·laborat en nombroses ocasions. Sembla que s'entenen molt bé a l'hora de fer aquestes delicades obres.
Un passeig agradable per moltes situacions en què l'amor apareix en diferents situacions, edats, condicions i destins. Estimem-nos.


1 comentari: