dimecres, 7 d’agost del 2024

The Killmasters

 



Guió: Damián. Dibuixos: Javier.
Norma Editorial. (2020).

Aquesta obra és anterior a Marcados  que vam comentar fa quasi dos anys en el blog, i posterior a "Blechkoller", que va ser l'inici de la triomfant col·laboració d'aquests dos germans artistes. Damián Belfry (Damián Campanario Hernández) més conegut com només Damián, i Javier Hernández entren en el terreny del terror rural acompanyats de música hard rock i tots els esquemes del gènere, pobles abandonats, monstres diabòlics, humans perdedors i molta sang i fetge. Tot sense perdre l'humor i el sentit de l'acció més trepidant. Els dibuixos de l'obra es mouen a prop del manga, i les caricatures dels personatges es barregen amb esclats d'energia diabòlica molt pictòrics. La història està plena de referències i clixés coneguts, però l'originalitat dels protagonistes la fa molt entretinguda.
Els dos germans van néixer a Bellvitge als anys setanta-sis i setanta-nou respectivament. Damián va estudiar pedagogia i és Educador Social. Es va iniciar en un llibre col·lectiu amb el nom de "Barcelona TM". Javier va estudiar disseny industrial i va treballar en disseny gràfic i de publicitat. Ara tots dos tenen moltes col·laboracions amb altres artistes, però continuen la seva relació i tenen oberta la possibilitat de fer noves obres en comú.
Una obra de terror divertida i monstruosa amb tots els elements per passar una bona estona amb el fusell i la destral a la mà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada