dilluns, 25 d’abril del 2016

Gente corriente


Guió: Vincent Zabus. Dibuix; Thomas Campi.
Ediciones La Cúpula. 2014

Un carrer, sis personatges anodins, gent absolutament normal entre altres centenars de persones que poden viure en el teu bloc d'habitatges, en el teu carrer o en el teu barri. Personatges que creuen davant de nosaltres i que només intentem no ensopegar amb ells, on la comunicació real és una pura quimera. Però aquesta obra ens fa veure que darrere de cada persona pot haver-hi un món ple de sorpreses, que tothom pot tenir moments brillants i que aquests sis personatges que ens presenta són petits herois, silenciosos i pacífics.

Paul, el senyor Armand, Lucie, Louis i el seu fill, Irina, sis personatges que cerquen la felicitat sense fer soroll però de forma decidida, lluitant amb les seves armes perquè l'única meta on arribar és aconseguir ser feliços en aquest món de vegades inhumà i fred.

Zabus descriu la història dels personatges de forma clàssica i ordenada, i Campi presenta unes imatges acolorides i expressives amb un traç lliure però definit. Una obra costumista però sobretot optimista i vital que et deixa amb un somriure feliç. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada