dimarts, 22 de gener del 2019

Intercanvi


Autor: Ray Bradbury.
Editorial: Perspectiva Editorial Cultural. Aura Comunicació.

Una altra troballa, a la llibreria de casa, que he tornat a rellegir. Es tracta d'una narració curta del mestre Bradbury que va escriure més de trenta llibres i més de sis-centes narracions curtes, i que es considera un dels pares de la ciència-ficció per obres com "Fahrenheit 451", "Mart" i especialment per "Cròniques marcianes". Bradbury va escriure a més obres de teatre, guions de televisió per a l'adaptació d'alguns dels seus contes, consultor artístic i fins i tot realitzador d'un curt d'animació. Va rebre molts premis als Estats Units per la seva dilatada obra.
Aquest llibre és una invitació molt tendra a la lectura, al fet de llegir i entrar dins d'altres mons continguts a l'interior de cada llibre. És un llibre de fàcil lectura i to amable que descriu molt bé el món de les biblioteques. Per aquesta raó va ser un regal del Servei de Biblioteques de la Diputació als seus usuaris més habituals.
El llibre de poc menys de cinquanta pàgines compta amb l'afegit d'unes il·lustracions molt maques fetes a llapis per l'artista d'Ohio, Philip Stanton que actualment resideix a Barcelona i dóna classes a l'Escola Eina.
Un llibre petit, però molt interessant. Una invitació a llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada