dimarts, 11 d’octubre del 2022

Senso

 



Autor: Alfred.
Penguin Random House Grupo Editorial. (2022).

Sud d'Itàlia, un home (Germano) i una dona (Elena) es coneixen per casualitat a la festa d'una boda a la qual ell no ha estat invitat i ella no vol ser-hi. Al llarg d'una nit molt càlida es van trobant i perdent en els jardins que hi ha el voltant de la casa principal, i es deixaran portar pel desig, i per donar sentit a les seves vides. Un acte de fer balanç del seu passat i intentar fer un gir al seu futur.  En aquest viatge especial dels dos protagonistes també apareixen altres actors que aniran configurant una nit plena de sorpreses.
L'autor francès que viu a Itàlia des de fa temps, ens havia meravellat amb Come Prima, i amb No moriré cazado, que vam comentar fa uns anys al blog. Lionel Papagalli que sempre ha treballat amb el pseudònim d'Alfred ja ha obtingut els més importants premis al món del còmic i s'ha constituït en un autor de referència pel seu dibuix i la facilitat narrativa per parlar de sentiments.
A les imatges que venen a continuació poso la portada del còmic que vaig llegir en castellà, que curiosament destaca el nom de l'autor per sobre del títol de l'obra. La imatge de la capçalerade l'entrada pertany a l'edició en turc. Aquest autor té diferents obres traduïdes a moltes llengües del món.
Una obra d'un autor de confiança amb què gaudirem d'una aventura sota les estrelles d'una nit plena de calor i sensualitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada