divendres, 26 d’agost del 2016

Sold Out



Autors: Txemi Terroso i Óscar Giménez
Libros. com. (Edició feta per Crowdfunding). 2016

És un llibre rar, però en la seva raresa està el seu encant. En principi es tracta d’un recull de cròniques de concerts d’un blog de Txemi  Terroso, periodista i crític musical,  i Óscar Giménez, il·lustrador de prestigi que van veure concerts de música de gent que especialment els hi agradaven. És la manera de realitzar aquests comentaris el que té molta gràcia. Els concerts passen  a esdevenir situacions absolutament plenes de fantasia i imatges oníriques, els instruments i els sons de vegades són éssers, forces de la natura o poders sobrenaturals. Tots els concerts viscuts són experiències màgiques i plens de sensacions irrepetibles. La passió per les cançons, la devoció pels artistes i l’amor pels concerts es presenta a cada pàgina d'aquest especial llibre.
Primer tots els comentaris es van convertir en un blog per a la Sexta Noticias, i un temps després  van crear una web pròpia que portava el nom de Entradas Agotadas.  Els textos del crític musical Txemi Terroso i les il·lustracions de Óscar Giménez  et fan viure els concerts com mai hauries pensat que es podia fer. Aquestes petites històries van des de l’any 2009 fins a les darreres setmanes del 2015. Pots trobar concerts d’artistes com Artic monkeys, The Black Keys, Vetusta Morla, Ocean Colour Scene, Crystal Fighters, Portishead, Silvía Pérez Cruz o Antònia Font entre un total de cinquanta concerts inoblidables.

Sentiràs a la pell la pujada al Cel que ells van experimentar  veient artistes capaços d'arrancar-te el cor, acariciar-lo i tornar-te’l a posar al seu lloc. Et fan volar amb concerts que no haurien d’acabar mai.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada