divendres, 6 de setembre del 2019

L'estiu de l'anglès


Autora: Carme Riera.
Editorial: Edicions Proa. (2006).

Curiosament, aquesta obra ha estat un dels llibres d'aquest estiu. És un llibre petitet, de no gaires fulls, que es llegeix en una volada. Em va interessar per l'argument i perquè té un ritme àgil que t'obliga a continuar llegint.
L'anglès, aquesta assignatura quasi obligada per a tots avui en dia, pot esdevenir un malson d'enormes dimensions.  La protagonista és la Laura Prats, una agent immobiliària que no domina l'anglès, i això li suposa no poder ascendir a la seva feina. Aleshores, decideix sacrificar les vacances d'agost i inscriure's en un curs immersiu en un poble perdut d'Anglaterra. Allà trobarà a Mrs. Grose, una professora amb uns mètodes molt particulars que viu aïllada enmig d'un bosc. L'escenari perfecte per a una narració carregada d'humor, intriga i una dosi de terror ben administrada.
Carme Riera, escriptora consagrada i guanyadora de premis importants com el Prudenci Bertran, el Sant Jordi de novel·la i el Nacional de Lletres Espanyoles, a més de ser membre de la Real Academia Española des de l'any 2013, i Catedràtica de Literatura Española a la Universitat de Barcelona.
Un bon llibre per a llegir a la platja a l'estiu o també al tren a la tardor.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada