dissabte, 25 de juny del 2022

Nosaltres, les persones

 




Autors: Dieter Böge i Bernd Mölck-Tassel.
Editorial: Libros del Zorro Rojo. (2022).

Aquests dos autors alemanys, Böge i Tassel, col·laboren des de fa més de vint anys creant aquestes petites meravelles, llibres per a tots els lectors, amables, que generen pensaments i poden obrir debats, però sempre amb un somriure. En aquesta obra podem veure que totes les persones aspirem a les mateixes coses, i tenim les mateixes pors malgrat que tots som diferents i únics.
A les seves pàgines apareix la resposta de qui som, i ens brinda l'oportunitat de generar converses al voltant de temes complexos i transcendentals com la identitat, la diversitat, i els drets humans. Veureu que el feminisme, l'ecologia, les diferents formes de família, i per extensió totes les maneres de lluita pel respecte entre les persones, tenyeix les boniques i elegants il·lustracions i els curts, però precisos textos que les acompanyen.
Tots dos autors són professors de dibuix i pintura a la Universitat de Ciències Aplicades d'Hamburg, i són creadors de l'obra "Abuelo Mamut", publicada en cinc idiomes, inclòs el castellà.
Un llibre de cent seixanta pàgines que es llegeix en pocs minuts i et deixa un somriure a la cara mentre reflexiones al voltant de les persones que ens envolten en el món, i en nosaltres mateixos.
Una delícia intel·ligent, i en català.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada