dijous, 14 de desembre del 2023

L'illa de l'última veritat

 




Autor: Flavia Company.
Editorial: La Butxaca. (2011).

El doctor Prendel és víctima d'un atac per pirates del mar. Els seus dos amics que va convèncer perquè l'acompanyessin en el viatge per l'Atlàntic són assassinats. Ell aconsegueix saltar del vaixell i arribar a una illa que no figura en cap mapa de la zona. Allí començarà una aventura de nàufrag on s'haurà d'enfrontar a molts reptes per sobreviure. Torna al cap de cinc anys de l'atac, tot són misteris i llegendes. Passa molt de temps que li explica a la seva companya quan sap que està greument malalt tota la crua veritat.
Flavia Company és una escriptora nascuda a Buenos Aires, escriptora, periodista, traductora, crítica literària, i gestora cultural. També ha dirigit i presentat diversos programes a la televisió. Llicenciada en Filologia Hispànica, imparteix classe de novel·la i conte. Els seus llibres han estat traduïts a moltes llengües. Per citar alguns: "Llum de gel", "Ni tu, ni jo, ni ningú", "Haru". "Que ningú et salvi la vida".
Una narració senzilla, planera, de quasi cent cinquanta pàgines que es llegeix en un no res i que manté el ritme i l'interès de principi a fi. L'autora aconsegueix situar-te sobre la sorra de les platges de la petita illa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada