dijous, 31 d’agost del 2023

Big Man Plans




Guió: Eric Powell i Tim Wiesch. Dibuixos: Eric Powell.
Editorial: Evolution Comics. (2016).

Aquest còmic està carregat de violència, violència absoluta que no et deixa indiferent. Un personatge de molt petita alçada que viu en un ambient rural de l'Amèrica profunda viu feliç al costat del seu pare. Quan aquest mor, tot esdevé un malson. La seva entrada al reformatori i posterior entrada a l'exèrcit el 
faran objecte de tota mena d'humiliacions i càstigs. Ara torna al seu poble i arriba el moment de la venjança. El nivell de sadisme i crueltat fa que la lectura d'aquest còmic no sigui apta per a menors ni gent amb estómacs delicats. El gore salpica les pàgines i al lector per poc que es descuidi.
La narració està molt ben construïda i t'explica perfectament perquè aquest personatge actua amb una força diabòlica delirant. De fet, és inevitable certa identificació amb ell, malgrat la violència dels fets.
Eric Powell és un guionista i dibuixant molt conegut per la seva llarga sèrie "El Bruto", i Tim Wiesch és un artista de Dark Horse i Oni Press, dues editorials nord-americanes de gran tiratge. Tots dos autors aconsegueixen una obra monumental amb uns dibuixos i colors plens de força i mala llet.
Una obra que agradarà molt a tots aquells que tinguin ganes de llegir una història d'alt voltatge i molta sang i vísceres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada