diumenge, 7 de maig del 2023

Historia ilustrada de los ovnis

 




Autor: Adam Allsuch Boardman.
Editorial: Libros del Zorro Rojo. (2021).

Si en algun moment de la teva vida has estat interessat en els ovnis, o t'agraden les pel·lícules de ciència ficció, o has estat fan d'"Expedient X", o tot això a la vegada, amb aquest llibre t'ho passaràs molt i molt bé. En cas contrari, i que rares vegades hagis tingut curiositat per aquestes rareses, pot ser fins i tot, que comencis a mirar el cel d'una altra manera.
M'ha sosprès enormement que un autor que ha fet una selecció de textos tan encertada i amb tantes fonts consultades, pugui fer a continuació, unes il·lustracions molt descriptives i detallades, però alhora tan maques, acolorides i properes al món pop i del còmic. La resposta ve donada perquè Allsuch a més d'un escriptor que té com a referents a Isaac Asimov i Agatha Christie, és un creador que va estudiar a la Universitat d'il·lustració de Leeds, i que va triomfar amb la seva primera obra: "Historia ilustrada de la cinematografía" que s'ha traduït a sis llengües. Aquest any ens ha presentat la seva darrera obra: "Historia ilustrada de los fantasmas". Sembla haver trobat una bona fórmula per realitzar aquests interessants i atractius llibres.
L'obra que presentem avui ens parla del fenomen dels ovnis des del principi dels temps fins a les darreres dècades, dels albiraments i contactes, de les abduccions, de les diferents tipologies, dels secrets ocults i tancats de molts governs, i dels casos més icònics com: El cas Roswell, el cas Kecksburg, la base Dulce, l'Àrea 51, el cas de Travis Walton, o l'ironitzat i ridiculitzat a la gamberra sèrie South Park, cas del locutor de ràdio Whitley Strieber que va ser abduït per uns extraterrestres l'any 1985.
La lectura és molt àgil i dinàmica, i les il·lustracions ens acompanyen de forma permanent en l'anàlisi de tots els aspectes d'aquest misteri que ens acompanya  des de fa segles. "La veritat és aquí fora".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada