dissabte, 20 de maig del 2023

La cena de navidad






Autor: Giuseppe Manunta.
Editorial: Nuevo Nueve Editores. (2022).

La nit de Nadal. Una nit especial en la qual tothom vol seure a taula amb els seus. En aquesta delicada obra és Agnès, una mare amb quatre fills ja grans, la que té la difícil missió de tenir-los junts en la taula de la seva casa a Estrasburg. La família fa temps que va perdre la sintonia, i en una nit com aquesta apareixen tots els vells problemes mig enterrats, aquells que fa massa temps que hi són enquistats enverinant l'ànima de tots. Quan tot sembla que serà com sempre, es produeixen uns esdeveniments que ho canviaran tot. 
El dibuix del còmic resulta molt atractiu i mostra un gran domini de la figura humana. De la mateixa manera tota l'obra té uns colors molt vius, des dels freds exteriors nocturns als càlids interiors.
Aquest autor napolità que viu i treballa a Roma, on va estudiar a l'Escola de Belles Arts, va realitzar molta obra eròtica per a les revistes italianes  "Blue" i "Selen", també publicades a Espanya. Des de l'any 2000 ha participat en revistes internacionals com "Penthouse Còmix", "Heavy Metal" i "Hunter".
Una obra amb tocs d'humor, costumista i propera. La narració està molt ben dissenyada i resulta fàcil arribar a un final un xic abrupte, que et deixa amb ganes de saber com evolucionaran els personatges. Això sempre és bo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada